Размер шрифта: A A
Цвет сайта: A A A A
Mobil talqin
1287, +998 78 140-00-88
Ishonch telefoni
+998 71 207-36-45
Ish tartibi: DU-JU 09:00-18:00
Call center
1287,
+998 78 140-00-88
Ish tartibi: DU-JU 09:00-18:00
Aktsiyadorlarga tezkor bog'lanish
+998 78 140-00-88
Ish tartibi: DU-JU 09:00-18:00
Kreditlar

Aylanma mablag‘larni to‘ldirish uchun ajratiladigan kreditlar

Yangilangan sana: 4 Sentabr 2020, 18:25

AYLANMA MABLAG‘LARNI TO‘LDIRISH UCHUN

Kredit maqsadi - Meva sabzavotchilik mahsulotlari yetishtirish, sotib olish uchun; Kredit muddati – 18 oy (3 oygacha imtiyozli davr bilan); Kredit summasi - 20,0 mlrd.so‘mgacha Garov ta’minoti – Kredit summasining 125 foizi miqdorida ko‘char yoki ko‘chmas mulk shaklidagi garov hamda qonunchilikda ko‘zda tutilgan boshqa ta’minot turlari;

MEVA-SABZAVOT MAHSULOTLARINI ETISHTIRISH VA INTENSIV BOG‘LAR TASHKIL ETISH UCHUN

Kreditning maqsadi - Qishloq xo‘jaligida zarur asosiy vositalar sotib olish; Kredit muddati - Loyiha muddatidan kelib chiqib 36 oygacha (1 yilgacha imtiyozli davr); Kredit summasi - Loyiha qiymatining 70 foizigacha Garov ta’minoti - Kredit summasining 125 foizi miqdorida ko‘char yoki ko‘chmas mulk shaklidagi garov va qonunchilikda ko‘zda tutilgan boshqa ta’minot turlari.

LOYIHALARNI KO‘RIB CHIQISH UCHUN QUYIDAGI HUJJATLAR TAQDIM ETILISHI ZARUR:

  • Kredit arizasi;
  • Ta’sis hujjatlari;
  • Moliyaviy hisobotlar;
  • Loyihaning texnik iqtisodiy asosi (biznes reja);
  • Garov ta’minoti xujjatlari;
  • Mahsulot sotib olish shartnomalari;
  • Kompleks ekspertiza o‘tkazish uchun zarur bo‘lgan boshqa hujjatlar.


«Trastbank» XAB tizimidan kredit olish uchun kichik biznes sub'ektlari tomonidan to'ldiriladigan ON-LINE ariza


Faylning maksimal hajmi 10.00 MB


* To’ldirish majburiy bo’lgan katakchalar

«Trastbank» XAB tizimidan kredit olish uchun yakka tartibdagi tadbirkorlar tomonidan to'ldiriladigan ON-LINE ariza


Faylning maksimal hajmi 10.00 MB


* To’ldirish majburiy bo’lgan katakchalar

Belgilangan matnni tinglash uchun quyidagi tugmani bosing Powered by GSpeech